Aktiviteter / 2018 / 18.Mathilde undervisning

18.Mathilde undervisning

 

Mathilde er kommet her i ca. 2 år nu og det er en fantastisk proces at modtage kontinuerlig undervisning fra en så kompetent pige.

 
Undervisningen er for alle uanset niveau og alder. (Yngste rytter har været 12 år og ældste 70 år. Yngste hest har været 4 år og ældste hest 20 år)
 
Mathilde fortæller om sig selv:
 
Jeg har redet siden jeg var 3-4 år, altid islandske heste. Efter studentereksamen i sommer, har jeg tilbragt et halvt år i Canada, hvor jeg stod for hestenes træning og undervisning af elever på Tuskast Icelandic Horse Farm ved Vancouver.
Jeg træner mine heste med individuelle mål, og tilsvarende tilrettelægger jeg undervisning ud fra, hvad den enkelte hest / ekvipage kan.
Jeg har en anerkendende tilgang og lægger vægt på samarbejdet mellem rytter og hest. Det er den tillid plus en god grundridning der giver de bedste resultater.
 
Jeg har redet mange forskellige heste, unge og gamle, der har skullet trænes med forskellige mål. Jeg har redet 4-gang, 5-gang, tölt- og pasklasser og de fleste Gædingakeppni klasser.
Jeg har to gange repræsenteret Danmark på FEIF Youth Cup med min hingst, Dropi.
Jeg har været kvalificeret til DM hvert år siden 2013 og deltager også til DM til sommer. Jeg har redet A-flok, pasklasser og tölt til DM.
Med min pashoppe Kráka har jeg placeret mig i toppen af flere pasklasser over en årrække. Det er blandt andet blevet til 2 sølvmedaljer i 250 m pas og flere flotte placeringer og finalepladser.
 
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev