Galleri / 19.Kosturs Høststævne

19.Kosturs Høststævne

 
Nøj et stævne i Kostur.
Kostur i Holstebro har bare de bedste faciliteter, når man som mig hader stævner i regnvejr. Man kan opvarme i hal, stalden er stor og tør og ovalbanen ligger lige mellem stald og hal. Der er så mange søde mennesker, fantastisk indtjek og højt humør. Man føler sig virkelig velkommen.
 
Jeg har lææææænge taget tilløb til at starte stævne. Jeg har også været meldt til nogle gange eller tre og meldt fra igen. Jeg har en gang før startet DRL. Det var i 2014. Ellers har jeg startet hyggestævner. Kosturs stævne var nøje udvalgt for mit vedkommende pga faciliteter og folkene dernede. Så Otto blev trukket i manegen og han gav sig alt hvad han kunne. Min gamle ræser på 17 år nød festen og jeg klukkede nærmest af grin indvendigt (og lidt udvendig). Åh jeg elsker den hest! Vi kom i A finale både i 4.2 (som jeg aldrig har startet før) og T3 (som vi har startet en gang, i 2014). I 4.2 endte vi på en 5.plads og i T3 på en 4.plads. Jeg er så glad! Og taknemlig for min gode hest.
 
Sine og Esja gjorde det også virkelig godt. De vandt stilpassen, blev to'er i speedpas og 3'er i 5.1, så vi fik en flot række rosetter med hjem til væggen.
 
Sine havde også Atli med, og de startede 4.3 for første gang. De var noget trykkede af det dårlige vejr, men sådan er det jo. Flotte så de ud!
 
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev