Aktiviteter / 2012

2012

Ponygames Temadag med Karin Wyrtz
 
 
   
 
Mange gode oplevelser i 2012
 
Et skønt år er gået. Vi lagde ud med super god rideundervisning med Malene Engsig først på året med god tilslutning. Desværre havde Malene ikke tid til at komme hen over sommeren, så vi måtte finde på noget andet.
 
Vi havde en enkelt dag, hvor vi var så heldige at Mette Sørensen fra Stutteri Legind kunne komme og undervise. Vi var mange ryttere på banen og havde en hyggelig dag med undervisning i top.
 
Desværre måtte vi aflyse vores store dag med Sommersjov pga. for få tilmeldte. Det plejer at være en skøn dag.
 
En uges ferie med familie og heste ved Husby Klitplantage i det skønneste rideterræn. Det var en helt fantastisk uge, hvor vores to yngste heste var med og oplevede en masse med støtte fra to af de ældre heste.
 
Mange torsdage har banen været fyldt op med fem søde hestetøser, der har hygget sig med hestene. Pigerne har vi set mere til ved ridelejren og ponygames mm. hvor der også var andre hestetossede piger. Det er skønt at se, hvor interesserede og glade pigerne er sammen med hestene.
 
Det blev også til en temadag med hestefysioterapeut Karin Wyrtz, hvor vi knap var 20 mennesker. Karin startede med at gennemgå teori og derefter at behandle to heste. En rigtig spændende dag og Abba har fået en helt anden skridt efter behandlingen.
 
Det sidste i år har været juleafslutning for torsdagspigerne. En hyggelig eftermiddag med ridning på banen og derefter afprøvning af et hjemmelavet hestespil.
 
Tusind tak til alle der har været vejen forbi Laanumgaard. Det er rigtig fedt at arrangere noget, når der er god tilslutning. I er altid velkomne til at komme med ideer til nye aktiviteter og vi håber at se en masse til jer i det nye år.
 
Det kommende år byder på et ridekursus med Rasmus Møller, undervisning med Lea Grønbæk, ridelejr for børn, ridetur til Lundø, måske springundervisning og sikkert en helt masse mere.
 
Mange julehislner fra Mette og familien
 
Ridelejr ved Husby Klitplantage
Rideundervisning med Malene Engsig
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev