Aktiviteter / 2020 / 20.Undervisning med Mathilde Hejer Kristensen

20.Undervisning med Mathilde Hejer Kristensen

Lidt fra Mathilde Hejer Kristensen:

Jeg har redet siden jeg var 3-4 år, altid islandske heste. Efter studentereksamen, har jeg tilbragt et halvt år i Canada, hvor jeg stod for hestenes træning og undervisning af elever på Tuskast Icelandic Horse Farm ved Vancouver.
Jeg har efterfølgende uddannet mig til FEIF level 1-instruktør gennem Dansk Islandshesteforening.
Jeg træner alle mine heste med individuelle mål, og tilsvarende tilrettelægger jeg min undervisning ud fra, hvad den enkelte hest / ekvipage kan. Jeg har en anerkendende tilgang og lægger vægt på et godt samarbejde mellem rytter og hest. Det er den tillid samt en god grundridning der giver de bedste resultater. Jeg har selv redet mange forskellige heste, der har skullet trænes med forskellige mål og jeg nyder i særdeleshed den islandske hests alsidighed.
Jeg har på konkurrencebanerne redet 4-gang, 5-gang, tölt- og pasklasser og de fleste Gædingakeppni-klasser.
Jeg har to gange repræsenteret Danmark på FEIF Youth Cup med min hingst, Dropi.
Jeg har været kvalificeret til DM hvert år siden 2012. Jeg har redet A-flok, B-flok, T-flok, Y-flok pasklasser, femgang, firgang og tölt til DM. Med min pashoppe Kráka har jeg placeret mig i toppen af flere pasklasser over en årrække. Det er blandt andet blevet til 2 sølvmedaljer i 250 m pas og flere flotte placeringer og finalepladser.
I dag ses jeg oftest på konkurrencebanerne med min store sorte hoppe, Svartarúna fra Grønkær – vi rider V1 og T1.
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev