Aktiviteter / 2013

2013

 
 Hestemassage                                                  Forårsstævne for børn  

Året der gik 2013

Laanumgaard

 

Så er endnu et fantastisk år gået på Laanumgaard. Vi lagde igen i år ud med noget god undervisning af flere omgange. Lea Grønbæk var underviseren for både børn og voksne, øvede som uøvede. Lea underviste individuelt alt efter behov.

 

I aprilmåned lavede vi en lille tur sammen med klubben Fjördur, hvor vi red afsted i sne og slud mod Bådsgård vig, men fik alligevel en skøn tur trods vejret.

 

Børneholdet har trofast stillet op hver torsdag til ridning. Holdet er i år blevet udvidet med to nye elever, så nu er vi oppe på syv. Det er skønt med de eftermiddage, hvor børnene suger alt til sig omkring heste og ridning. Det er dejligt at se deres glæde og nysgerrighed og skønt at kunne få lov at lære fra sig, når det gælder ens største interesse. Min trofaste hjælper Anne-Marie kommer hver eneste gang og hjælper med til, at børnene får en god oplevelse.

 

I majmåned kom en nabo og lavede kursus for børn i hestemassage. Det var der stor opbakning til og børnene fik både teorimapper og diplomer.

 

Det blev også til to ridestævner for børnene, hvor de kunne ride LD1-LC2 dressur med stor opbakning fra forældre, bedsteforældre og venner, der kom for at kigge og klappe.

 

I sommeren afholdt vi ridelejr for børnene. Det var et par hyggelige dage med ridning, hestehygge og ikke mindst besøg hos Stutteri Bådsgård. Der var bare styr på tingene hos Stutteri Bådsgård og børnene blev taget så godt imod og lærte mange ting, b.la vask og mønstring af ponyer.

 

I august kom Rasmus Møller Jensen og holdt et to dages kursus. Der var lige knap vi fik kurset fyldt op, men det lykkedes og sikke nogle dage. Der blev fyldt nyt benzin i tanken med sådan et kursus.

 

Tusind tak til alle der har været forbi Laanumgaard. Vi er glade for, at I gider være med og bakke op.

 

Næste års program er i støbeskeen, men jeg kan afsløre at Rasmus Møller dukker op igen i august.

 
Rideundervisning for børn                                Kursus med Rasmus Møller  
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev