Vi tilbyder / Hesteassisteret udvikling

Hesteassisteret udvikling

Link til indslag på TV Midt Vest
 
Mette har færdiggjort en uddannelse som Equine Mirror Mentor hos Equinepower. Det er hesteassisteret udvikling/guidning.
 
Link til Skive Folkeblad, hvor der kan læses noget af en artikel der var i avisen den 3.januar.
 
Hvad er det for en uddannelse jeg er i gang med hos Hestekraften/Equinepower?
Uddannelsen hedder Equine Mirror Mentor, direkte oversat ”Hestens spejl mentor” 😊, så ja, en slags mentor sammen med hesten bliver jeg.

Man bruger hesten til at spejle sine egne følelser og psykiske tilstand. Derved kan man igennem samtale hjælpe/udvikle/guide en person til at få det bedre. Det kan være små eller store ting, hesteting eller ej, en klump i maven, et problem med hesten eller noget helt andet.

Jeg synes det er vanvittigt spændende. Det jeg synes er mest spændende, er i forhold til skolebørn på mit arbejde, for at hjælpe dem bedre på vej, få dem til at tro på de kan, styrke deres selvværd og give dem en mulighed for at tale om det, der fylder i livet. Her er hesten en fantastisk hjælper og medspiller. Jeg har afprøvet det flere gange nu 😊

Derudover synes jeg, at det er mega spændende i forhold til problemer med ens ridning eller med hesten. Det kan være nervøsitet på stævnebanerne, en frygt for at det mislykkes, eller det kan være hesten, der altid er bange for ting. Vores tanker medvirker til at fastholde vores ”problemer”. Der skal lukkes op for de positive tanker og troen på, at det nok skal lykkes. Vi kan hvad vi vil 😊

I dag har Sine og jeg lavet personligheds profiler på alle vores heste for at se, om vi takler dem rigtig. De skal alle behandles på forskellige måder, alt efter hvordan de selv er. Det tror jeg også, at vi har gjort, men det er sjovt at blive mere bevidst om det. Det er heller ikke dem alle, der kan bruges til de elever, som jeg tager med hjem i forbindelse med mine hesteassisterede udviklingsforløb fra skolen.
Jeg er vild med den her uddannelse og det er lige mig 😊
 
 
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev