Laanumgaard

NYT

 
17.07.19
Nogle fede dage til DM for islandske heste er veloverståede Tak for godt selskab 
Vi har hygget, lært en masse, snakket med skønne folk og set flotte heste :-D DM er en sejr i sig selv, og der trænes mod det hele året, men selvfølgelig er det ekstra fedt, da Sine så kom på skamlen i dag.
 
Bronze, speedpas
 
 
 
8.07.19
Sine har lovet at hjælpe lidt med en nabos hest. Vi er helt forelskede i ham, men hvem er ikke det? Flere billeder af skønheden her.. Han kommer til salg på et tidspunkt.
 
1.07.19
Så fik vi afholdt dette års ridelejr. Det var hyggeligt og sammen med nogle helt skønne tøser.
De ankom fredag eftermiddag, hvor de fik indkvateret sig, spist aftensmad og bagefter var der friridning. Lørdag starede tidligt med undervisning af Annika. Eftermiddagen gik med besøg hos Stutteri Bådsgård for at lære om mønstring. Derefter hygge, bål mm. 
Søndag nåede nogle af pigerne lige lidt flagridt inden de blev hentet.
 
27.06.19
Regna er bare så flint. I dag red Sine uden sadel og hovedtøj i skridt, tølt, trav og galop .
 
15.06.19
Så udkom Hestedrømme 2. Det blev fejret med åben ridehal i går. Godt 50 mennesker lagde vejen forbi. Det var så hyggeligt og tak til hver og en, der lagde vejen forbi.
 
10.06.19
Så er pinsestævnet i Tvistur veloverstået. Atli og Esja havde fået plads fra ventelisten. Atli var med til sit første ranglistestævne i T8. Der var ikke flere pladser i juniorklassen, så han og Sine startede mod voksne. Det gik bare rigtig godt.
Esja og Sine var med i 5.1. Det var ikke rigtig deres dag, så de var ikke tilfredse, men i mandagens speedpas gik det godt og de fik en tid under 11 sek. 
 
 
7.06.19
En hyggelig eftermiddag ved Svanegaardens shelter. Flere billeder..
 
 
4.06.19
Skønt stævne i Kostur i weekenden med personlige rekorder for Sine og Esja i 5.1 og stilpas. 
 
17.05.19
Der sker noget på disse kanter. Inden længe åbner Svanegaardens shelter lige i nærheden, og der er faktisk mulighed for at have hest med, da der både er striglebomme og små folde, man kan låne. 
Derudover indeholder shelterpladsen 2 shelters med plads til 4-6 personer pr. shelter, Bålsted, bord/bænke, adgang til primitiv toilet, vand og brænde.
Det bliver virkelig godt! Se mere her... 
 
 
12.05.19
Så er det tæt på.....HESTEDRØMME 2 udkommer den 14.juni. Det fejres igen med åben stald/ ridehal fra kl.15.00-18.00. Vi glæder os helt vildt.
 
Træning på ovalbanen i Skive.
 
6.05.19
Sine og Atli var til deres andet stævne sammen. Det første i år. Det gik over al forventining. De vandt T8 for junior og blev 5 ud af alle. Og de vandt sandelig 4.5 ud af alle. Atli var så sød at have med.
 
14.04.19
En dejlig undervisning hos Grønkær.
 
8.05.19
Netop hjemvendt fra Icehorse Festival, verdens største indendørs stævne for islandske hest. Nøj da en fest!!! Sine og Esja var på banen i 5.2. Det var noget af en udfordring, de avde sat sig for, men de klarede det helt fantastisk.
Hele 5.03 i point. Det højeste de hidtil har opnået i femgang, så glæden var stor.
 
30.03.19
I går var vi med foreningen Fjördur til hyldestfest i KCL i Skive. Fjördur havde nemlig indstillet Sine til hyldest pga. hendes medaljer ved DM. Der blev hyldet 56 mestre fra Skive Kommune foran 800 gæster. Dejlig fest i godt selskab.
 
17.03.19
Først på året søgte Fifla.dk bloggere til deres side, og der var jeg så heldig at få lov at komme med på holdet :-D Jeg blogger om familielivet med hestene, og lige nu er et indlæg om familie-hesteferie under produktion ;-) Hvis I har lyst, kan I følge mig her : FIFLA.DK
 
 
 
17.03.19
I tirsdags var der hele ti ekvipager i ridehallen i løbet af eftermiddagen til undervisning med Hans Christian Løwe og Christina Johansen fra CHC. Det var vildt spændende, og jeg glæder mig sådan til de kommer igen.
Striglepladser og vores få bokse blev fyldt op. Det var så hyggeligt.
 
17.02.19
Regna begynder at vise lidt tølt ind i mellem. Det ser lovende ud :-D
 
16.02.19
Sine og Atli på banen helt uden sadel eller hovedtøj.
 
15.02.19
Striglepladserne i hallen blev indviet af ridepigerne i dag, da de gjorde klar til rideagility. Lidt flere billeder her.
 
 - og til sidst skulle der spises muffins.
 
12.02.19
Regna var med ved Fjorden for første gang. Hun gik glad og modig afsted og ville helst gå forrest. Fantastisk hest.
 
 
4.02.19
Så er der allerede billeder klar fra dagen. Min storebror har taget de skønneste billeder fra en mægtig dejlig dag.
 
3.02.19
Så fik vi indviet hallen med et brag af en fest!! Lige knap 70 mennesker lagde vejen forbi for at fejre dagen sammen med os.
Der var flere opvisninger, nemlig fire tøser på islandske heste samt Frida på sin dressurpony, og selvfølgelig tre generationer til hest. 
Dagen blev aflsuttet med en agilitykonkurrence, som blev ledet af Stutteri Bådsgård, der havde opstillet en virkelig farverig og flot bane. Alle kunne få lov at prøve med en af vores heste. Tusind tak til Mette og Kjeld fra Stutteri Bådsgård.
Tusind tak til alle der kom forbi og tak for alle de mange gaver. Det var for vildt!!
Der skal nok komme flere billeder inden så længe.
 
30.01.19
CHC kommer og underviser tirsdag d. 12/3, tirsdag d. 30/ 4 samt mandag d. 20/ 5.
 
27.01.19
Undervisning med Mathilde i hallen. Mega fedt.
 
 
Anne-Marie og Sine stod for filtedag i klubben Fjordur. Det var super hyggeligt.
 
 
20.01.19
Der er blevet øvet til indvielsen.
 
15.01.19
Det nye nummer af staldbladet er på gaden/folden :-)
 
 
3.01.19
Mathilde underviste i ridehallen. Det var en dejlig eftermiddag og aften. I alt fem ekvipager på banen enkeltvis.
 
 
2.01.19
Så skal der skrives 2019 i kalenderen. Vi kom alle godt ind i det nye år og havde en dejlig jul også. Det er så skønt, at hallen er færdig til at tage i brug. Vi holder indvielse for familie og venner i februar, hvor der bliver opvisninger mm.
 
I morgen kommer Mathilde og underviser.
 
RIGTIG GODT NYTÅR TIL ALLE
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev