Vi tilbyder / Talent Team Midt

Talent Team Midt

NY SÆSON FRA 1.09.22
 
Vi startede den nye sæson først i september med en lejr hos Grønkær Islandsheste. På det nye hold er der 8 dygtige ryttere i alderen 14-19 år. 
 
 
TALENT TEAM MIDT Sæson 2022/23
 

Hvem er vi: Talent Team Midt er en lille forening med et formål om at fremme unge talenter indenfor den islandske hestesport og give dem et socialt sammenhold. I september 2022 tog vi hul på sæson 4. Undervejs har vi gjort os mange erfaringer, og det bedste er at se hvilket sammenhold de unge mennesker får ved at være en del af teamet. Derudover bliver de virkelig dygtige og kommer hele vejen rundt om ridningen. Ikke kun med rideundervisning, men også mentaltræning og fysisk træning af rytteren og får virkelig en forståelse for, hvor mange faktorer der spiller ind i forbindelse med hestesporten. Hestesport er dyrt, og vi ønsker et fundament, hvor det er viljen og lysten, og ikke pengepungen, der er det bærende. Derfor har vi brug for jer.
Vi holder til ved Laanumgaard Islandske heste i nærheden af Højslev hos Mette Bak som også er leder af teamet.

Talent Team Midt:
Teamet i sæson 2022/2023 kommer til at bestå af 8 unge, ambitiøse mennesker i alderen 14-20 år. 

Holdet vil få undervisning af Mathilde Hejer Kristensen som er uddannet FEIF level 1-instruktør gennem Dansk Islandshesteforening.

Vi har fysioterapeutstuderende Rebekka Louise Hyldgaard tilknyttet rytterne, så de også får hjælp til deres egen træning og ikke kun hestens.

Mette Damm Bak vil tage sig af planlægning og mentaltræningen i sæsonens løb.

Samlingerne foregår løbende hen over året og kan både være rideundervisning, teori, coaching, socialt arrangement, stutteribesøg el.lign.
 
 
 
 
 
 
 
I efteråret 2019 startede vi Talent Team Midt op. 
 
Målet med etableringen af ”Talent Team Midt” var at skabe de optimale rammer for udvikling af unge talenter, således de får den støtte og undervisning der skal til for, at bibeholde og videreudvikle deres sportslige præstationer, men også for at give dem muligheden for at være med i et socialt fællesskab, hvor man bakker hinanden op og støtter hinanden på bedste vis.
 
Vi ønsker at skabe et fundament, hvor det er viljen og lysten og ikke pengepungen, der er det bærende. Vi ønsker at have fokus på udviklingen af den unge rytter i samspil med sin hest, for herigennem at opnå en større personlig involvering fra den enkelte. Ofte er rytterne spredt over større geografiske områder, da mange har hestene hjemme og ikke på rideskoler. Derfor er det ofte svært for unge ryttere at få skabt relationer med andre sportsudøvere samt opnå kontinuerlig udvikling gennem træning og mental støtte fra professionelle.
 
Teamet skal bringe de unge tættere sammen, så de føler, de er en del af et hold, som bakker hinanden op.
 
Talent Team Midt er lavet som en forening.
 
Vi har skaffet nogle af de allerdygtigste ryttere til at hjælpe holdet på vej og mødes cirka en gang i måneden.
 
Vores superflotte logo er lavet af ungrytter Laura Hedegaard.
  
Følg vores Facebookside TALENT TEAM MIDT
 
 
 
Artikler:
 
 
SPONSORER 2022-2023
Guld:
‼️ Grønkær Islandsheste
‼️ Malermester Anders Søndergaard
 
Sølv
‼️ Poulsen & Nielsen
‼️ Hestedrømme.dk
‼️Nordjysk ride og islænderudstyr
 
Bronze
‼️ Nørgaards Islandsheste 
‼️ Stutteri Krafla 
 
Ord fra forældre og ryttere på teamet:
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev