Vi tilbyder / Talent Team Midt

Talent Team Midt

TALENT TEAM MIDT Sæson 2020/21
 
Talent Team Midt er et hold med 8 unge ryttere i alderen 13-17 år, der gerne vil dygtiggøre sig med deres heste samt indgå i et fællesskab omkring deres store interessere.
 
Vi er simpelthen så heldige at holdets undervisere er Pernille Lyager Møller og Mathilde Hejer Kristensen. Begge undervisere er meget ambitiøse og går ned i mindste detalje. De er begge opmuntrende, men stiller også krav til de unge mennesker.
 
Derudover er fysioterapeutstuderende Rebekka Louise Hyldgaard også tilknyttet holdet. Det giver rytterne mulighed for at træne sig selv på bedst muligvis, så de kan hjælpe deres heste optimalt.
 
Vi får også besøg af Birgitte fra Hestematch. Birgitte er mentaltræner og uddannet hos Rasmus Bagger, så vi ser meget frem til hendes besøg. Mette Damm Bak bidrager også til coaching delen.
 
Teamets samlingsted er ofte Laanumgaard Islandske heste eller på Islandshesteklubben Fjördurs baner i Skive.
 
Vores første samling med Talent Team Midt 2020/21 var i september, hvor vi lagde ud med en træningslejr med undervisning, overnatning, hygge, teori og rytteryoga ! Vi har mødtes flere gange siden til undervisning, fotografering, teori, rytteranalyse mm. (ca. en gang i måneden).
 
 
 
 
I efteråret 2019 startede vi Talent Team Midt op. 
 
Målet med etableringen af ”Talent Team Midt” var at skabe de optimale rammer for udvikling af unge talenter, således de får den støtte og undervisning der skal til for, at bibeholde og videreudvikle deres sportslige præstationer, men også for at give dem muligheden for at være med i et socialt fællesskab, hvor man bakker hinanden op og støtter hinanden på bedste vis.
 
Vi ønsker at skabe et fundament, hvor det er viljen og lysten og ikke pengepungen, der er det bærende. Vi ønsker at have fokus på udviklingen af den unge rytter i samspil med sin hest, for herigennem at opnå en større personlig involvering fra den enkelte. Ofte er rytterne spredt over større geografiske områder, da mange har hestene hjemme og ikke på rideskoler. Derfor er det ofte svært for unge ryttere at få skabt relationer med andre sportsudøvere samt opnå kontinuerlig udvikling gennem træning og mental støtte fra professionelle.
 
Teamet skal bringe de unge tættere sammen, så de føler, de er en del af et hold, som bakker hinanden op.
 
Talent Team Midt er lavet som en forening.
 
Vi har skaffet nogle af de allerdygtigste ryttere til at hjælpe holdet på vej og mødes cirka en gang i måneden.
 
Vores superflotte logo er lavet af ungrytter Laura Hedegaard.
  
Følg vores Facebookside TALENT TEAM MIDT
 
 
 
Artikler:
 
 
SPONSORER
GRØNKÆR ISLANDSHESTE
STUTTERI KRAFLA
ENGLYST RIDEUDSTYR
STUTTERI LUNDGAARD
LAND & FRITID, SKJERN
ENTREPRENØR FREDE LYBECH
ULSTRUP FLYTTE TRANSPORT
STALD HAUBRO
HESTEDRØMME.DK
BEA SKAANNING 
 
 
Ord fra forældre og ryttere på teamet:
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev