Vi tilbyder / Talent Team Midt

Talent Team Midt

 Ansøgning til den nye sæson (fra september 2022) senest 1.juli. Se opslag på Facebook - Talent Team Midt.
 
Vi startede den nye sæson den 17.09.21 med en lejr hos Grønkær Islandsheste. På det nye hold er der 10 dygtige ryttere i alderen 14-18 år. 
 
 
TALENT TEAM MIDT Sæson 2020/21
 

Hvem er vi: Talent Team Midt er en lille forening med et formål om at fremme unge talenter indenfor den islandske hestesport og give dem et socialt sammenhold. I september 2021 tager vi hul på sæson 3. Undervejs har vi gjort os mange erfaringer, og det bedste er at se hvilket sammenhold de unge mennesker får ved at være en del af teamet. Derudover bliver de virkelig dygtige og kommer hele vejen rundt om ridningen. Ikke kun med rideundervisning, men også mentaltræning og fysisk træning af rytteren og får virkelig en forståelse for, hvor mange faktorer der spiller ind i forbindelse med hestesporten. Hestesport er dyrt, og vi ønsker et fundament, hvor det er viljen og lysten, og ikke pengepungen, der er det bærende. Derfor har vi brug for jer.
Vi holder til ved Laanumgaard Islandske heste i nærheden af Højslev hos Mette Bak som også er leder af teamet.

Talent Team Midt:
Teamet i sæson 2021/2022 kommer til at bestå af 10 unge, ambitiøse mennesker i alderen 14-19 år. Fælles for dem alle bliver, at de vil nå så langt som muligt og vil gå benhårdt efter det.
Holdet vil få undervisning af Mathilde Hejer Kristensen som er uddannet FEIF level 1-instruktør gennem Dansk Islandshesteforening.

Vi har fysioterapeutstuderende Rebekka Louise Hyldgaard tilknyttet rytterne, så de også får hjælp til deres egen træning og ikke kun hestens.

Ida fra Hesselberg Akupunktur – Skive er også med på sidelinjen og står klar til at behandle rytterne efter behov. Ida er selv rytter, og har stor erfaring med behandling af ryttere.

Mette Damm Bak vil tage sig af mentaltræningen i sæsonens løb.

Samlingerne foregår løbende hen over året og kan både være rideundervisning, teori, coaching, socialt arrangement, stutteribesøg el.lign.
 
Vores fantastiske sponsorer er
 
Guld
Grønkær Islandsheste
Stutteri Lundgaard
Klostermultiservice
Ulstrup Flytte Transport
Entreprenør Frede Lybech
Fodterapeut Lotte Lybech
Stutteri Torsbjerg

Sølv
Mathilde Hudlebusch
Hesselberg Akupunktur
Hestedrømme
Nordjysk ride og -islænderudstyr
Aríus icehorse line
Hestematch
Land & fritid, Skjern
Englyst Rideudstyr
Debelmose Rideudstyr
 
Bronze
Beatrice Wiklund Skaanning
 
 
 
 
I efteråret 2019 startede vi Talent Team Midt op. 
 
Målet med etableringen af ”Talent Team Midt” var at skabe de optimale rammer for udvikling af unge talenter, således de får den støtte og undervisning der skal til for, at bibeholde og videreudvikle deres sportslige præstationer, men også for at give dem muligheden for at være med i et socialt fællesskab, hvor man bakker hinanden op og støtter hinanden på bedste vis.
 
Vi ønsker at skabe et fundament, hvor det er viljen og lysten og ikke pengepungen, der er det bærende. Vi ønsker at have fokus på udviklingen af den unge rytter i samspil med sin hest, for herigennem at opnå en større personlig involvering fra den enkelte. Ofte er rytterne spredt over større geografiske områder, da mange har hestene hjemme og ikke på rideskoler. Derfor er det ofte svært for unge ryttere at få skabt relationer med andre sportsudøvere samt opnå kontinuerlig udvikling gennem træning og mental støtte fra professionelle.
 
Teamet skal bringe de unge tættere sammen, så de føler, de er en del af et hold, som bakker hinanden op.
 
Talent Team Midt er lavet som en forening.
 
Vi har skaffet nogle af de allerdygtigste ryttere til at hjælpe holdet på vej og mødes cirka en gang i måneden.
 
Vores superflotte logo er lavet af ungrytter Laura Hedegaard.
  
Følg vores Facebookside TALENT TEAM MIDT
 
 
 
Artikler:
 
 
SPONSORER 2021-2022
Grønkær Islandsheste
Stutteri Lundgaard
Klostermultiservice
Ulstrup Flytte Transport
Entreprenør Frede Lybech
Mathilde Hudlebusch
Hesselberg Akupunktur
Hestedrømme
Nordjysk ride- og islænderudstyr
Aríus icehorse line
Hestematch
Englyst Rideudstyr
Beatrice Wiklund Skaanning
 
 
Ord fra forældre og ryttere på teamet:
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev