Vi tilbyder / Talent Team Midt

Talent Team Midt

 
 
Vi starter den nye sæson den 17.09.21 med en lejr hos Grønkær Islandsheste. På det nye hold er der 10 dygtige ryttere i alderen 14-18 år. 
 
 
TALENT TEAM MIDT Sæson 2020/21
 
Talent Team Midt er et hold med 8 unge ryttere i alderen 13-18 år, der gerne vil dygtiggøre sig med deres heste samt indgå i et fællesskab omkring deres store interessere.
 
Vi er simpelthen så heldige at holdets undervisere er Pernille Lyager Møller og Mathilde Hejer Kristensen. Begge undervisere er meget ambitiøse og går ned i mindste detalje. De er begge opmuntrende, men stiller også krav til de unge mennesker. 
 
Derudover er fysioterapeutstuderende Rebekka Louise Hyldgaard også tilknyttet holdet. Det giver rytterne mulighed for at træne sig selv på bedst muligvis, så de kan hjælpe deres heste optimalt. Der er blevet lavet personlige træningsprogrammer og ryttertræning.
 
Vores første samling med Talent Team Midt 2020/21 var i september, hvor vi lagde ud med en træningslejr hos Grønkær Islandsheste med undervisning, overnatning, hygge, teori og rytteryoga ! Vi har mødtes flere gange siden til undervisning, fotografering, teori, rytteranalyse mm. (ca. en gang i måneden).
Denne sæson slutter af med en lejr med undervisning både af Mathilde og Pernille. Den afholdes i Glyngøre og opholdet sponsoreres af Bodilsen Totalbyg A/S.
 
Vi får også besøg af Birgitte fra Hestematch. Birgitte er mentaltræner og uddannet hos Rasmus Bagger, så vi ser meget frem til hendes besøg. Mette Damm Bak bidrager også til coaching delen.
 
En af de meget lærerige dage var på ovalbanen hos Sognstrup, hvor underviser Pernille Lyager og dommer Helle Brendstrup guiede holdet gennem deres stævneprogrammer.
 
Udover en helt masse rideundervisning har der også været en dag på agilitybane, temaaften med hestefysioterapeut Karin Wyrtz og hestebehandling af Fysiurgisk hesteterapeut Tina Von Hisch, 
 
Vi har måttet aflyse nogle samlinger pga Corona, men har mødtes online til ryttertræning, målsætning med Pernille, mentaltræning med Mette, og bid og trensetilpasnings foredrag med dyrlæge Heidi Nielsen mm. 
 
Teamets samlingsted er oftest Laanumgaard Islandske heste, men vi lejer os også ind på ovalbaner i det midtjyske.
 
Man betaler ikke for at være en del af teamet, men der er egenbetaling til nogle af undervisingerne, andre betaler sponsorerne.
De ekstra ting vi har afholdt ud over undervisning har været gratis pga vores fantastiske sponsorer. 
 
Rytterne har modtaget rigtig meget tøj og udstyr b.la jakker med sponsortryk, veste og fleecetrøjer med broderi, bukser, T-shirts, træningsdagbog, stigebøjler med bling, creme, notesbøger, bog fra DI, elektrolytter, foder mm. Det har været så vildt.
Til vores samlinger sponsorerer Andrealund Hestefoder foder til rytternes heste.
 
Vi har de vildeste sponsorer og bliver mødt så imødekommende, hvor end vi spørger om sponsorater. Det er så fantastisk. 
TUSIND TAK!!!!!!!!!!!!!
 
Vores guld og sølvsponsorer har givet os penge til undervisning og aktiviteter.
 
Guld sponsorer:
Grønkær Islandsheste
Stutteri Krafla
Englyst Rideudstyr
Ulstrup Flytte Firma
Stutteri Lundgaard
Land og Fritid, Skjern
Entreprenør Frede Lybech
Møgelmose Isheste
Nordjysk Ride og Islænderudstyr
Hestematch
Fysioterapeut Rebekka Hyldgaard
Pernille lyager
Mathilde Hejer
 
Sølvsponsorer
Stald Haubro
Hestedrømme.dk
Bea Skaanning
 
 
 
 
I efteråret 2019 startede vi Talent Team Midt op. 
 
Målet med etableringen af ”Talent Team Midt” var at skabe de optimale rammer for udvikling af unge talenter, således de får den støtte og undervisning der skal til for, at bibeholde og videreudvikle deres sportslige præstationer, men også for at give dem muligheden for at være med i et socialt fællesskab, hvor man bakker hinanden op og støtter hinanden på bedste vis.
 
Vi ønsker at skabe et fundament, hvor det er viljen og lysten og ikke pengepungen, der er det bærende. Vi ønsker at have fokus på udviklingen af den unge rytter i samspil med sin hest, for herigennem at opnå en større personlig involvering fra den enkelte. Ofte er rytterne spredt over større geografiske områder, da mange har hestene hjemme og ikke på rideskoler. Derfor er det ofte svært for unge ryttere at få skabt relationer med andre sportsudøvere samt opnå kontinuerlig udvikling gennem træning og mental støtte fra professionelle.
 
Teamet skal bringe de unge tættere sammen, så de føler, de er en del af et hold, som bakker hinanden op.
 
Talent Team Midt er lavet som en forening.
 
Vi har skaffet nogle af de allerdygtigste ryttere til at hjælpe holdet på vej og mødes cirka en gang i måneden.
 
Vores superflotte logo er lavet af ungrytter Laura Hedegaard.
  
Følg vores Facebookside TALENT TEAM MIDT
 
 
 
Artikler:
 
 
SPONSORER 2021-2022
Grønkær Islandsheste
Stutteri Lundgaard
Klostermultiservice
Ulstrup Flytte Transport
Mathilde Hudlebusch
Hesselberg Akupunktur
Hestedrømme
Nordjysk ride- og islænderudstyr
Aríus icehorse line
Hestematch
Beatrice Wiklund Skaanning
 
 
Ord fra forældre og ryttere på teamet:
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev