Aktiviteter / 2017 / Undervisning med Mathilde

Undervisning med Mathilde

Mathilde Hejer Kristensen som er islandshesterytter kommer ca. en gang i måneden og underviser på Laanumgaard. Mathilde er kommet her i lidt over et år nu og det er en fantastisk proces at modtage kontinuerlig undervisning fra en så kompetent pige.
 
Undervisningen er for alle uanset niveau og alder.
(Yngste rytter har været 12 år og ældste 70 år. Yngste hest har været 4 år og ældste hest 20 år)
 
Mathilde fortæller om sig selv:
 
Jeg har redet siden jeg var 3-4 år, altid islandske heste. Efter studentereksamen i sommer, har jeg tilbragt et halvt år i Canada, hvor jeg stod for hestenes træning og undervisning af elever på Tuskast Icelandic Horse Farm ved Vancouver. Jeg træner mine heste med individuelle mål, og tilsvarende tilrettelægger jeg undervisning ud fra, hvad den enkelte hest / ekvipage kan.
Jeg har en anerkendende tilgang og lægger vægt på samarbejdet mellem rytter og hest. Det er den tillid plus en god grundridning der giver de bedste resultater.
Jeg har redet mange forskellige heste, unge og gamle, der har skullet trænes med forskellige mål. Jeg har redet 4-gang, 5-gang, tölt- og pasklasser og de fleste Gædingakeppni klasser. Jeg har to gange repræsenteret Danmark på FEIF Youth Cup med min hingst, Dropi. Jeg har været kvalificeret til DM 4 år i træk og deltager også til DM næste sommer. Jeg har redet A-flok og pasklasser til DM de seneste 3 år med min hoppe, Kráka, og placeret mig i toppen alle år (bl.a. en sølvmedalje i 250m pas).
 
Mathilde og Kráka i pas.
 
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev