Aktiviteter / 2020 / 20.Undervisning med Pernille Lyager Møller

Undervisning med Pernille Lyager Møller

Lidt om Pernille:

Pernille Lyager Møller er uddannet berider og rideinstruktør ved Hólar University i Island, hvor hun afsluttede sin eksamen i 2013 med årgangens højeste karakter i den afsluttende rideprøve. Hun har gjort sig bemærket ved stævner i Island og var bl.a. vinder af A-flokkur ved Fjórðungsmót Austerlands, hvor hun yderligere fik tildelt FT-prisen for “good horsemanship and riding”. Udover deltagelse til Landsmót i A-flokkur, b-flokkur og tølt T.1 (kun top 30 i landet kan deltage) har Pernille redet adskillige Islandmesterskaber og fremvist mange heste til kåring med god succes.

Ved at arbejde for top trænere som bl.a. Sigurður Sigurðarson, Lena Zielinski, Bjarni Jónasson, Sylvía Sigurbjörnsdóttir og Árni Björn Pálsson har Pernille samlet en masse erfaring. Derudover har hun også drevet selvstændig træningstald i 4 år, med tilridning, træning og undervisning. Pernille har undervist ryttere på alle niveauer både internationalt (bl.a. Island, Sverige, USA, Schweiz og Canada) og i Danmark.

Pernille har boet og arbejdet i Island i 9 år, men flyttede til DK i november 2018, hvor hun startede træningsstald i Svenstrup, Nordjylland. Derudover bruger hun meget tid på undervisning, både weekendkurser og privatundervisning.
Laanumgaard - Mette og Søren Bak, 7840 Højslev